Galatasaray’ın yıldızları Gabriel Sara ve Barış Alper Yılmaz, birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alıyor.
Sabah’ta yer alan haberde, Premier Lig’e yükselen Sunderland’in, iki oyuncu için de Galatasaray’ın kapısını çaldığı aktarıldı.
Sezon planlamasını Sara ve Barış Alper’e göre yapan sarı-kırmızılıların, astronomik teklif gelmediği sürece masaya oturmayacağı belirtildi.
Her iki oyuncuyu farklı bölgelerde de kullanan teknik direktör Okan Buruk, joker olarak gördüğü oyuncularının kalmasını istiyor.
Yönetim ise Sara ve Barış Alper’e 30 milyon Euro’nun üzerinde değer biçiyor. Sunderland cephesi henüz mali boyutlarda Galatasaray’a teklifini iletmedi.
Galatasaray cephesi ise iki oyuncu için birlikte teklif gelmesi halinde 60 milyon Euro toplam değerin altına düşmeme kararı aldığı aktarıldı.
GÜNDEM
15 Kasım 2025GÜNDEM
15 Kasım 2025SPOR
15 Kasım 2025GÜNDEM
15 Kasım 2025GÜNDEM
15 Kasım 2025GÜNDEM
15 Kasım 2025SPOR
15 Kasım 2025
1
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1471 kez okundu
2
NBA’da Doğu ve Batı arasında maç bu yıl olmayacak, detay haberimizde.
1115 kez okundu
3
12 Dev Adam liderliği vermedi
1072 kez okundu
4
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
868 kez okundu
5
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
764 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.