Antalya’nın Aksu, Muratpaşa ve Manavgat ilçelerinde ormanlık alanlarda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerin alevlerle müdahalesi sürüyor. Aksu ve Muratpaşa’da alevlerin yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle birçok ev tahliye edildi.
Aksu’da Kurşunlu Mahallesi’nde, Muratpaşa’da Güzeloba Mahallesi ve Manavgat’ta Güzelyalı Mahallesi’nde ormanlık alanlarda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgelere Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait helikopter, arazözler, orman işçileri ile İl Emniyet Müdürlüğünün TOMA’ları sevk edildi.
ALEVLER YERLEŞİM YERLERİNE YAKLAŞTI
Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde yangının yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle polis ekiplerinin yaptığı anonslarla evler tahliye edildi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Ayrıca Muratpaşa’da geçtiğimiz haftalarda da yangın çıkmıştı.
GÜNDEM
5 gün önceSAĞLIK
6 gün önceSAĞLIK
6 gün önceGÜNDEM
6 gün önceSPOR
7 gün önceSPOR
11 gün önceGÜNDEM
13 Aralık 2025
1
Ege yine sallandı
21993 kez okundu
2
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7693 kez okundu
3
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4674 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2991 kez okundu
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1925 kez okundu