Antalya’nın Aksu, Muratpaşa ve Manavgat ilçelerinde ormanlık alanlarda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerin alevlerle müdahalesi sürüyor. Aksu ve Muratpaşa’da alevlerin yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle birçok ev tahliye edildi.
Aksu’da Kurşunlu Mahallesi’nde, Muratpaşa’da Güzeloba Mahallesi ve Manavgat’ta Güzelyalı Mahallesi’nde ormanlık alanlarda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgelere Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait helikopter, arazözler, orman işçileri ile İl Emniyet Müdürlüğünün TOMA’ları sevk edildi.
ALEVLER YERLEŞİM YERLERİNE YAKLAŞTI
Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde yangının yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle polis ekiplerinin yaptığı anonslarla evler tahliye edildi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Ayrıca Muratpaşa’da geçtiğimiz haftalarda da yangın çıkmıştı.
GÜNDEM
22 Ekim 2025GÜNDEM
22 Ekim 2025SPOR
22 Ekim 2025GÜNDEM
22 Ekim 2025GÜNDEM
22 Ekim 2025GÜNDEM
22 Ekim 2025SPOR
22 Ekim 2025
1
Ege yine sallandı
14219 kez okundu
2
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7678 kez okundu
3
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4663 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2908 kez okundu
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1904 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.