Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 26 Temmuz–30 Ağustos tarihleri arasında izin verilen alanlarda dahi mangal ve ateşli piknik yapmanın yasaklandığını bildirdi.
Yavaş, Ankara Valiliği’nin, artan hava sıcaklıkları nedeniyle, orman yangınlarını önlemek amacıyla yeni bir karar aldığını ifade etti.
10 Haziran’dan itibaren ormanlık alanlara girişlerin, belirlenen izinli alanlarla sınırlandırıldığını hatırlatan Başkan Yavaş, şunları kaydetti:
“Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin çok üzerine çıkması beklenmektedir. Bu nedenle, 26 Temmuz–30 Ağustos tarihleri arasında izin verilen alanlarda dahi mangal ve ateşli piknik yapmak yasaklanmıştır.”
GÜNDEM
6 gün önceSAĞLIK
7 gün önceSAĞLIK
7 gün önceGÜNDEM
7 gün önceSPOR
8 gün önceSPOR
12 gün önceGÜNDEM
13 Aralık 2025
1
Ege yine sallandı
21993 kez okundu
2
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7693 kez okundu
3
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4674 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2992 kez okundu
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1925 kez okundu